Espectacles

 • Òpera (30/03/2017)

  L'oficial de la marina nord-americana Pinkerton aconsegueix casar-se amb Madama Butterfly gràcies a Goro, un matrimonier. Ella, repudiada per la seua família per contraure matrimoni amb un estranger, espera que el seu matrimoni dure tota la vida. Per al seu espòs només es tracte d'una petita aventura fora del país, per açò, acaba tornant a Estats Units on refà la seua vida mentre ella, embarassada, espera el seu retorn. Quan Pinkerton torna a Japó de visita amb la seua nova esposa i coneix al seu fill, decideix portar-li-ho a Estats Units. És llavors quan Madama Butterfly, davant l'absència dels seus sers estimats, decideix suïcidar-se.

  Compra
 • Teatre (31/03/2017)

  No, de debò, Què passaria si totes les mares del món llançaren la seua famosa sabatilla alhora? Perquè MARE només hi ha una però és que totes juntes són moltes, però moltes, moltes.

  Compra
 • Cinema (09/04/2017)

  Felicia és una xiqueta que, després de perdre als seus pares, viu en un orfenat en el seu Bretanya natal. La seua passió és la dansa i somia amb convertir-se en una ballarina professional. Per a aconseguir-ho s'escapa amb l'ajuda del seu amic Víctor i viatja fins al París de 1879. Allí es farà passar per una altra persona per a aconseguir entrar com a alumna de la Grand Opera House i així lluitar per tenir la vida que desitja.

  Compra
 • Teatre (29/04/2017)

  Circus és un espectacle de marionetes i pallassos on Jordi Bertran ret homenatge a un dels grans genis del segle XX, Charles Chaplin. En el 125 Aniversari del seu naixement, el gran marionetista ens presenta aquest espectacle de circ inspirat en la música i l'obra del creador del personatge Charlot. Charlot, un dels personatges més cèlebres de la primera meitat del segle XX, eixit del món del cinema, ens farà una exhibició amb els seus patins de quatre rodes. Una escena inspirada en una de les seues pel·lícules . Raquel, la venedora de flors, serà la companya d'escena de Charlot, la musa que habita en els seus somnis. Marioneta inspirada en el personatge de la violetera de la pel·lícula "City Lights" de Charles Chaplin

  Compra
 • Teatre (10/06/2017)

  Dos surrealistes i eixelebrats mossos de circ, que somien a convertir-se un dia en vertaders artistes, es topen amb el desnonament del circ italià per al qual treballen. Sols davant la vida, decideixen fugir i rendir-se, però…, i si són ells els que decideixen assumir el paper principal?

  Compra