Espectacles

 • Teatre (25/02/2017)

  L'avi viu en la seua rutina: es llava a la mateixa hora, desdejuna a la mateixa hora, passeja a la mateixa hora. Un dia, les seues cames decideixen deixar de caminar, i a poc a poc es va apagant. Quan l'avi es marxa per sempre, els que queden, construeixen una casa molt prop d'ell perquè no se senta solament. Així continua la història: plàcidament, obrint i tancant calaixos; recordant amb afecte, a través de la màgia d'un escriptori, la qual cosa va anar la seua vida

  Compra
 • Teatre (10/03/2017)

  Entre tot el fascinant catàleg de criatures humanes, el pallasso és potser l’únic que no coneix el desànim. Mireu amb quin posat seriós i quina admirable perseverança es dedica intensament a buscar solucions quan sorgeixen problemes. Mireu com produeixen solucions brillants les seves neurones. El problema es que cada solució dona lloc a un problema rigurosament nou pel qual caldrà novament buscar solucions que a la vegada provocaran noves dificultats. La vida del pallasso és dura, sí. Sort que sovint intervé l’atzar, amb el seu repertori de feliços accidents, i el pallasso acaba trobant per casualitat el que no buscava.

  Compra
 • Teatre (11/03/2017)

  Amb aquests dos personatges us convidem a viatjar per totes les estacions de l’any: quan les fulles dels arbres canvien de color i cauen, quan comença a nevar i quan tornen a cantar els ocells amb la primavera. Ajudats per les cançons, us volem explicar una història que parla de l’amistat, de les diferents maneres de veure la vida i de com encarar-la... buscant l’ofici que més ens agradi. La Faula de la Cigala i la Formiga té un final de faula tradicional com ja el van escriure tots els autors. I això és el que us volem contar... o potser no. A més a més, voldríem aconseguir que la cançó de “Les Petites Formiguetes”, ens quedi el més animada possible, però necessitem que ens ajudeu.

  Compra
 • Teatre (31/03/2017)

  No, de debò, Què passaria si totes les mares del món llançaren la seua famosa sabatilla alhora? Perquè MARE només hi ha una però és que totes juntes són moltes, però moltes, moltes.

  Compra
 • Teatre (29/04/2017)

  Circus és un espectacle de marionetes i pallassos on Jordi Bertran ret homenatge a un dels grans genis del segle XX, Charles Chaplin. En el 125 Aniversari del seu naixement, el gran marionetista ens presenta aquest espectacle de circ inspirat en la música i l'obra del creador del personatge Charlot. Charlot, un dels personatges més cèlebres de la primera meitat del segle XX, eixit del món del cinema, ens farà una exhibició amb els seus patins de quatre rodes. Una escena inspirada en una de les seues pel·lícules . Raquel, la venedora de flors, serà la companya d'escena de Charlot, la musa que habita en els seus somnis. Marioneta inspirada en el personatge de la violetera de la pel·lícula "City Lights" de Charles Chaplin

  Compra
 • Teatre (10/06/2017)

  Dos surrealistes i eixelebrats mossos de circ, que somien a convertir-se un dia en vertaders artistes, es topen amb el desnonament del circ italià per al qual treballen. Sols davant la vida, decideixen fugir i rendir-se, però…, i si són ells els que decideixen assumir el paper principal?

  Compra