Espectacles

 • Teatre (29/04/2017)

  Circus és un espectacle de marionetes i pallassos on Jordi Bertran ret homenatge a un dels grans genis del segle XX, Charles Chaplin. En el 125 Aniversari del seu naixement, el gran marionetista ens presenta aquest espectacle de circ inspirat en la música i l'obra del creador del personatge Charlot. Charlot, un dels personatges més cèlebres de la primera meitat del segle XX, eixit del món del cinema, ens farà una exhibició amb els seus patins de quatre rodes. Una escena inspirada en una de les seues pel·lícules . Raquel, la venedora de flors, serà la companya d'escena de Charlot, la musa que habita en els seus somnis. Marioneta inspirada en el personatge de la violetera de la pel·lícula "City Lights" de Charles Chaplin

  Compra
 • Cinema (07/05/2017)

  Canta té lloc en un món com el nostre poblat per animals. Buster Moon, és un elegant coala que regenta un teatre que va conèixer temps millors. Buster és un optimista nat, la qual cosa està molt bé si no fóra una mica pocavergonya, que estima al seu teatre amb passió i és capaç de qualsevol cosa per a salvar-ho. Sap que el somni de la seua vida és a punt de desaparèixer i solament té una oportunitat per a mantenir-ho a flotació: produir el concurs de cant més gran del món.

  Compra
 • Teatre (10/06/2017)

  Dos surrealistes i eixelebrats mossos de circ, que somien a convertir-se un dia en vertaders artistes, es topen amb el desnonament del circ italià per al qual treballen. Sols davant la vida, decideixen fugir i rendir-se, però…, i si són ells els que decideixen assumir el paper principal?

  Compra